Online „den otevřených dveří“ o dobrovolnictví nejen v knihovnách!

Online „den otevřených dveří“ o dobrovolnictví nejen v knihovnách!

Znovu otevíráme dveře dobrovolnictví, tentokrát v Dobrovolnickém centru Spektra Kroměříž. Těšit se tak můžete na program pro dobrovolnická centra, pro knihovny, ale také pro dobrovolníky a všechny, kdo se o dobrovolnictví zajímají. 

10:00                     Představení Regionálního dobrovolnického centra Zlínského kraje a Dobrovolnického centra Spektrum Kroměříž

10:30                     Dobrovolníci v knihovně – výměna zkušeností a dobré praxe – chtěla by Vaše knihovna začít zapojovat dobrovolníky do své činnosti a neví jak? Hledáte tipy těch, kdo už s tím mají zkušenost? Tak pak je tento blok právě pro Vás! Oslovili jsme všechny knihovny Zlínského kraje a některé z nich jsou ochotné se podělit o svou zkušenost z práce s dobrovolníky. Věříme, že dobrovolníci v knihovnách mohou být velkým partnerem a pomocníkem, proto chceme být nápomocni těm, kdo by chtěli začít. Přijďte si poslechnout dobrou praxi a položit otázky, na které hledáte odpovědi.

13:00                     Individuální schůzky - Chcete začít pracovat ve Vaší organizaci s dobrovolníky a nevíte jak na to? Pracujete s dobrovolníky a potřebujete konzultovat některou dobrovolnickou problematiku? Chcete se stát dobrovolníkem nebo se na něco zeptat? Pak jsme tady pro Vás s možností individuální konzultace, stačí se nám ozvat na email a domluvíme si společně vhodný čas.

16:30                     Diskuze dobrovolníků – jste dobrovolnice/dobrovolník a chcete sdílet své zážitky a zkušenosti s dalšími dobrovolníky z celého Zlínského kraje? Chcete si jen tak popovídat, jaké máte zážitky z dobrovolnické činnosti, jaké vymýšlíte aktivity pro seniory či děti? Připojte se ???? Krajské setkání dobrovolníků online je tady ????

Více informací na emailu jana.haluzova@uhbrod.charita.cz a na facebooku Regionálního dobrovolnického centra Zlínského kraje, kde budeme průběžně informovat o průběhu dne. Sledujte nás ????