Návštěva SPŠOA Uherský Brod na dnu otevřených dveří
3. prosince 2019 Charita UB

Návštěva SPŠOA Uherský Brod na dnu otevřených dveří

Dne 30. 11. 2019 dvě pracovnice Azylového domu pro matky s dětmi v tísni Radka Roubalíková a Pavla Kadlčková navštívily Střední průmyslovou školu a obchodní akademii (SPŠOA) Uherský Brod v rámci dne otevřených dveří.

„Na tuto akci nás pozvala paní učitelka Ing. Iveta Hložková, která je zároveň vedoucí praxe na této škole,“ sdělila Pavla Kadlčková. „S paní učitelkou a žáky Střední průmyslové školy a obchodní akademie Uherský Brod, obor sociální činnost spolupracujeme již několik let. Spolupráce a komunikace byla vždy na výborné úrovni. Žačky a žáci k nám chodí pravidelně na praxe každý týden. Zajímají se a pečlivě pozorují metody naší práce, jsou seznámeni s nezbytnou administrativou a v neposlední řadě vytváří programy pro děti zde ubytované“, sdělila Radka Roubalíková. „Jsme moc rády, že jsme měly možnost poznat, v jakém prostředí jsou žáci vzděláváni, nahlédnout do velmi moderně a prakticky vybavených prostor a vyslechnout, s čím vším se žáci v rámci výuky setkávají,“ doplňuje Pavla Kadlčková.

Pavla Kadlčková, sociální pracovnice Azylového domu pro matky s dětmi v tísni Uherský Brod