Dobrovolnické centrum STOPA od června v novém!
8. června 2021 Charita UB

Dobrovolnické centrum STOPA od června v novém!

V dubnu letošního roku se přestěhovala Terapeutická dílna sv. Justiny ze svých prostor, ve kterých fungovala od roku 2005, do nově zrekonstruované budovy na Masarykově náměstí. Díky tomuto přesunu se uvolnily prostory v budově Pod Valy 664 a my jsme se chopili této příležitosti a přestěhovali Dobrovolnické centrum do nového podkrovního působiště. 

Prostory jsou to krásné, velké a díky podkrovní dispozici také teplé a slunné. Všechno jsme vymalovali na bílo, přesunuli nábytek, vybavili podle našich potřeb a s radostí si dovolujeme od června toto nové působiště otevřít a dát tak k dispozici dobrovolnickému působení. Naši dobrovolníci tady doučují, mohou se zde scházet s dětmi, se seniory, na školení, na setkání dobrovolníků a také se zde budou odehrávat naše příměstské tábory. Jsme velice vděční za možnost tyto prostory využívat, je to pro nás velká změna k lepšímu a moc se těšíme na všechno dobro, které se tu bude konat. V pátek také přišel náš pastorační asistent a děkan uherskobrodské farnosti, který požehnal našim prostorám a hlavně dílu, kterému prostory mají sloužit.
Chcete se přijít podívat? 8.6. 12:00 – 17:00 máte příležitost zajít k nám nahlédnout v rámci Dne otevřených dveří! Chcete se stát dobrovolníkem? Těšíme se na Vás!
(Více fotografií nových prostor dobrovolnického centra na jdete na facebooku Charity Uherský Brod)

Mgr. Jana Haluzová, koordinátorka dobrovolnictví