DARY PRO UPRCHLÍKY: ŠKOLNÍ POTŘEBY I KUŘECÍ MASO
4. března 2022 Charita UB

DARY PRO UPRCHLÍKY: ŠKOLNÍ POTŘEBY I KUŘECÍ MASO

Sponzorský dar v podobě několika krabic školních potřeb obdržela v pátek 4. března uherskobrodská Charita. Potřeby pro školáky daroval Nadační fond Albert.

Zboží bylo uloženo v Centru potravinové a materiální pomoci sv. Zdislavy zřizované Charitou Uherský Brod, a bude postupně rozdáno dětem ze sociálně slabých rodin, či dětem ukrajinských uprchlíků.
I v pátek pokračoval zájem dárců z Uherskobrodska, kteří chtějí pomáhat uprchlíkům, kteří utíkají před válkou i na Uherskobrodsko. „Obdrželi jsme například oblečení, deky a další zboží od lidí z Prakšic. Společnost Raciola darovala mražená kuřecí stehna. A telefonáty lidí s nabídkami neberou konce. V těchto dnech zájemce o darování zboží prosíme nejvíce o konzervy, dětské ovocné přesnídávky, stolní oleje a trvanlivá mléka – toto zboží nám v současné době schází nejvíce,“ podotkl Kamil Hodulík, vedoucí charitního Centra potravinové a materiální pomoci v Uherském Brodě. Všem dárcům velmi děkujeme!!

Oleg Kapinus, pracovník pro PR a fundraising,
Charita Uherský Brod