DÁRKYNĚ: „JSEM RÁDA, POKUD MOHU KLIENTŮM POTRAVINOVÉHO CENTRA POMOCI“
31. srpna 2022 Charita UB

DÁRKYNĚ: „JSEM RÁDA, POKUD MOHU KLIENTŮM POTRAVINOVÉHO CENTRA POMOCI“

Šampony, prací prášky, vlhčené ubrousky, zubní pasty, zubní kartáčky, mycí prostředky na nádobí a další drogistické a hygienické zboží (celkem asi 80 kilogramů zboží) věnovala Centru potravinové a materiální pomoci sv. Zdislavy (CPMP), paní Eva Plášková z Uherskobrodska. Sama zkontaktovala pracovníky, nabídla tuto formu pomoci a zboží i na své náklady dodala přepravní službou.

„Jsem velmi ráda, pokud můj dar pomůže potřebným,“ sdělila skromně dárkyně. Paní Pláškové mnohokrát za vstřícnost a pomoc potřebným děkujeme!
Pomoc Centra potravinové a materiální pomoci je vydávána pouze po prověření skutečné situace klienta sociálním odborem Městského úřadu Uherský Brod, a písemně zdokumentována tak, aby nedocházelo k jejímu zneužívání.
Nejčastějšími žadateli o potravinovou a materiální pomoc bývají matky – samoživitelky s malými dětmi, ale i senioři, lidé bez domova a další sociálně slabí lidé z ORP Uherský Brod.
Prosíme veřejnost, firmy, obchodní řetězce a další případné dárce - pokud mohou do CPMP darovat jakékoliv trvanlivé potraviny (konzervy, těstoviny, mouku, hrách, fazoli, bulgur, cukr, sůl...) a hygienické zboží v jakémkoli množství (šampony, prací prostředky, vlhčené ubrousky, pleny, vložky, toaletní papír, atd.), budeme za tuto pomoc velmi vděčni.
CPMP Uherský Brod sídlí v budově Městské nemocnice s poliklinikou, Partyzánů 2174. Kontakt na vedoucího CPMP, pana Kamila Hodulíka: 705 616 916, e-mail: kamil.hodulik@uhbrod.charita.cz

Oleg Kapinus, pracovník pro PR a fundraising, Charita Uherský Brod