CHYSTÁ SE FINANČNÍ SBÍRKA V PRODEJNÁCH JEDNOTY
4. března 2022 Charita UB

CHYSTÁ SE FINANČNÍ SBÍRKA V PRODEJNÁCH JEDNOTY

Finanční sbírka na pomoc ukrajinským uprchlíkům na Uherskobrodsku se uskuteční v některých prodejnách Jednoty v obcích na Uherskobrodsku

Ve čtvrtek 3. března se na tom dohodli zástupci Charity Uherský Brod a Jednoty spotřebního družstva v Uherském Ostrohu. S vedením Jednoty, předsedou představenstva, Františkem Polákem a provozním ředitelem Ladislavem Peprnou se sešel ředitel brodské Charity Petr Houšť a Oleg Kapinus, pracovník pro PR a fundraising uherskobrodské organizace. „Myslím si, že situace na Ukrajině nemůže nechat v klidu vůbec nikoho, proto vydáme nařízení, které ve vybraných prodejnách umožní tuto sbírku uspořádat. Věříme, že se akce setká se zájmem veřejnosti a že tímto způsobem uprchlíkům z Ukrajiny pomůžeme,“ poznamenal František Polák.
„Budeme velmi rádi za každý příspěvek od zákazníků prodejen, byť by byl sebemenší. A myslím, že vděční budou i lidé, kterým je sbírka určena,“ doplnil souhlasné stanovisko zástupců Jednoty Petr Houšť, ředitel Charity Uherský Brod.
Sbírka začne v nejbližších dnech. Přesné datum zahájení zveřejníme na webových stránkách a Facebooku Charity Uherský Brod.

Oleg Kapinus – pracovník pro PR a fundraising