Porouchaný automobil klienty od hry neodradil
13. září 2019 Články

Porouchaný automobil klienty od hry neodradil

Někdy se to tak stane, že se nám plány nepodaří uskutečnit. Čtvrteční den (12.9. 2019) byl v PS Korytná jedním z takových.

Plánovali jsme, že se s klienty zúčastníme turnaje Člověče, nezlob se! v Horním Němčí, abychom konečně přivezli tu pomyslnou zlatou medaili. Naši klienti se téměř měsíc intenzivně připravovali, trénovali a moc se těšili.
Bohužel se stalo, že během výkonu služby došlo k defektu na našem automobilu. Protože to bylo těsně před odjezdem do Horního Němčí, nepodařilo se nám zajistit automobil náhradní.
Bylo nám to moc líto, protože klienti byli natěšení a někteří už nachystaní. Rozhodli jsme se proto, že si v tom našem úzkém kruhu uspořádáme vlastní turnaj a budeme hrát paralelně s oficiálním turnajem. Stihli jsme rychle nakoupit špekáčky, pečivo a nějaké ovoce a klání jsme započali zhruba s hodinovým zpožděním oproti Hornímu Němčí. Zato se zúčastnilo více zájemců, než bylo původně nahlášeno do Horního Němčí. Byla to slabá náplast, protože příznivcům turnaje chybělo společenství ostatních služeb, a vzpomínali se také výtečně trnky z horněmčanské zahrady. Jedno je ale jisté – vyhrála Korytná! :-)

Mgr. Jitka Chvílová, vedoucí PS Korytná