Táborníci absolvovali cestu kolem světa za 5 dní!
26. července 2022 Charita UB

Táborníci absolvovali cestu kolem světa za 5 dní!

Po roce tu máme zase léto a s ním i charitní příměstské tábory. První už je za námi a byla to jízda, a to hned kolem celého světa.

24 dětí od 5 do 12 let se v pondělí 18.7. sešlo v Dobrovolnickém centru, které se na 5 dní proměnilo v zázemí tábora. Každé ráno jsme začali rozcvičkou před odletem na vybraný kontinent, dozvěděli se něco o místní fauně a floře, o tradicích i jinakostech, hráli hry, vyráběli lampiony, batikovali šátky domorodců, naučili se tanec za zvuku Mimořádné linky a taky se vydali na výlet. Cílem nám byl zámek v Uherském Ostrohu se svým podzemím, které nás okouzlilo zvukově-světelnými efekty a atmosférou. Vzhledem k tropickému počasí jsme se i 2x vydali osvěžit do nového uherskobrodského koupaliště, které je úžasné a velmi jsme se tam bavili.

8ABCE7FA-F224-47FE-BD1D-268FA2BEA090

Ráda bych zde poděkovala pracovníkům kuchyně Charity Uherský Brod za skvělé obědy, vedoucím tábora za skvěle připravený program, úžasnou atmosféru a pohodu, kterou s námi děti zažívaly, dětem za všechnu energii a smích, který se stále ozýval, rodičům za důvěru a všem za milou zpětnou vazbu. Děkuji!

IMG_2229 20220720_124115 20220722_101844

20220721_104214 20220720_123520 20220722_122705