PODĚKOVÁNÍ PANÍ DOKTORCE ČAPKOVÉ ZA DAR PRO CPMP
21. září 2022 Charita UB

PODĚKOVÁNÍ PANÍ DOKTORCE ČAPKOVÉ ZA DAR PRO CPMP

Velmi děkujeme paní MUDr. Libuši Čapkové a týmu její uherskobrodské ordinace za potravinový dar pro Centrum potravinové a materiální pomoci (CPMP) Charity Uherský Brod.

Paní doktorka darovala na pomoc potřebným kávu, cukrovinky, drogerii a další zboží. „To nestojí za řeč, hlavně aby to někomu pomohlo,“ mávla při předání daru rukou. My však víme, že každý podobný dar potřebným pomůže. Proto ještě jednou děkujeme jak za dodané zboží, tak za hezký úmysl paní doktorky a pracovnic její ordinace.
Děkujeme také všem, kdo svými dary, potravinami a hygienickým zbožím podporují charitní CPMP. Toto centrum slouží už několik let na pomoc lidem v akutní sociální nouzi a bez pomoci dárců a sponzorů by jeho činnost nebyla možná. Prosíme veřejnost - pokud můžete pomoci jakýmkoliv způsobem doplnit zásoby v CPMP trvanlivými potravinami (konzervy, těstoviny, rýže, fazole, hrách, cukr, mouka, sirupy, Sunar, atd,) a hygienickým zbožím (toaletní papír, pleny, ubrousky, prostředky na nádobí, prací prostředky, mýdla, atd.), budeme za tuto pomoc velmi vděční. CPMP sídlí v budově Městské nemocnice s poliklinikou v Uherském Brodě. Děkujeme!!

Oleg Kapinus, pracovník pro PR a fundraising