DNY DOBROVOLNICTVÍ 2021
31. srpna 2021 Charita UB

DNY DOBROVOLNICTVÍ 2021

Dny dobrovolnictví ve Zlínském kraji 2021 se budou konat 24.-25.9. 2021 ve Zlíně. Podrobný program naleznete na plakátu akce (celý plakátek se zobrazí po kliknutí na obrázek). Těšit se můžete na celodenní konferenci v pátek 24.9., která se bude konat v zasedací místnosti sídla Zlínského kraje (budova "21") v 16. etáži. 

Zajímá Vás téma dobrovolnictví? Pracujete s dobrovolníky ve Vaší organizaci? Pak věříme, že jsou připravovaná témata právě pro Vás! Na konferenci je omezená kapacita a je tedy nutné se předem přihlásit. Program konference si můžete prohlédnout zde. Můžete se zúčastnit celého dne, ale lze si také vybrat jen dopolední či odpolední část. Pro celodenní účastníky bude připraven oběd. 
V pátek 24.9. můžete také přijít do Kostela Panny Marie Pomocnice křesťanů, Okružní 5430, Zlín (Salesiáni Zlín). V 18:30 zde bude P. Pavel Macura sloužit Mši svatou za dobrovolníky a v 19:30 začne Večer chval s hudební skupinou Adorare. Jsou zváni dobrovolníci, koordinátoři dobrovolníků, příznivci, kamarádi a všichni ostatní. Přijďte, těšíme se!
V sobotu 25.9. pak můžete navštívit náš Dobrostánek na Dni kraje - stan plný organizací věnujících se dobrovolnictví ve Zlínském kraji. Přijďte se podívat, jak může dobrovolnictví vypadat.