CHARITA UHERSKÝ BROD JE NEJLEPŠÍ VELKOU NEZISKOVKOU ZA ROK 2020
29. ledna 2021 Charita UB

CHARITA UHERSKÝ BROD JE NEJLEPŠÍ VELKOU NEZISKOVKOU ZA ROK 2020

Existují ocenění a Ocenění. Neziskovka roku, za kterou stojí Nadace rozvoje občanské společnosti, si velké písmeno určitě zaslouží.

Nejen tím, že vyhodnocuje profesionalitu práce neziskových organizací unikátním způsobem. Symbolem Ocenění je hranol z optického skla – magický předmět, který dokáže odhalit všechny barvy bílé. Stejně jako to dělá Neziskovka roku s odkrýváním kvalit přihlášených organizací.
Nadace rozvoje občanské společnosti (NROS) a Asociace veřejně prospěšných organizací ČR (AVPO ČR) předaly vybraným neziskovým organizacím ceny Neziskovka roku 2020. V kategorii Velká neziskovka bodovala právě naše organizace, Charita Uherský Brod, která obhájila svou pověst nezávislého a prestižního ocenění pro nejlépe řízenou neziskovku v celé České republice.
V kategorii velkých neziskových organizací nebylo první a druhé místo uděleno, proto byla vyhlášena Neziskovkou roku Charita Uherský Brod, která se umístila na 3. místě.
Více o Neziskovce roku zde: https://www.neziskovkaroku.cz/novinky/zname-viteze-cen-neziskovka-roku-a-zlaty-banan-2020/

Mgr. Jana Mackovičová
projektový manažer