Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Poděkování obci Dolní Němčí

Charita Uherský Brod děkuje obci Dolní Němčí za poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu obce.

V denním stacionáři Domovinka vítáme léto

Až k lánům se zlátnoucím obilím se bohužel s našimi klienty nedostaneme, ale víme, že žně jsou již tady.

Nivnice: setkání ředitele Charity s rodinnými příslušníky klientů

Dne 26. 6. 2019 proběhlo v Charitním domě v Nivnici setkání pana ředitele Charity Uherský Brod Petra Houště s rodinnými příslušníky našich klientů.

Výzva předsedy ČMKS Josefa Středuly

Výzva předsedy Českomoravské konfederace odborových svazů (ČMKOS) Josefa Středuly (výzva z facebookového profilu): "Připojil jsem dnes svůj podpis pod tuto petici. A chtěl bych vás poprosit o zvážení téhož. Žádá záchranu domácí péče o nemocné a umírající, záchranu služby, která se ocitla na pokraji likvidace kvůli škrtům pojišťoven.

Dárek pro klientku přinesla malá holčička

Často k nám chodí maminky či tatínci, aby našim klientkám darovali oblečení či hračky pro jejich děti. V období pátečního svátku však na zvonek Azylového domu zazvonila maminka s dvouapůlletou holčičkou, že by rády darovaly zde ubytovaným holčičkám několik kousků oblečení a také hraček.

Sbírka školních potřeb

PROSÍME - POMOZTE SPOLU S NÁMI DĚTEM ZE SOCIÁLNĚ SLABÝĆH RODIN VYBAVIT JEJICH AKTOVKY ŠKOLNÍMI POTŘEBAMI

Nabídka práce - pečovatel/pečovatelka

Nabídka práce - pečovatel/ pečovatelka. Více zde

Pracovní nabídka - pomocní pracovníci v sociálních službách

Nabídka práce - pomocní pracovníci v sociálních službách. Podrobnosti zde

Svatí Petr a Pavel – patroni Charitního domu ve Slavkově

Služba nemocným a starým lidem v Charitním domě ve Slavkově je svěřena pod ochranu svatých Petra a Pavla, jejichž slavnost si připomínáme sobotu 29. 6.

Jubileum paní Hradecké, paní Bršlicové a pana Veleckého

V Charitním domě Nivnice se v letošním roce dožívají krásného jubilea 50 let naše pracovnice paní Marie Hradecká  a paní Dagmar Bršlicová.