Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Na pomoc potřebným přispěla i skupina mladíků, chystající se na párty

V sobotu 18. května se v hypermarketu Tesco v Uherském Brodě konala sbírka potravin, za účelem pomoci potřebným. Podobné sbírky se v tento den konaly v prodejnách Tesco v celé České republice.

Trnava: májový květ rozkvetl pro brodské "chariťáky" už podruhé

Již podruhé rozkvetlo centrum Trnavy díky oblíbené společenské události „Májový kvet“. Jubilejní 10. ročník přinesl s pozvolným příchodem jara do centra Trnavy pestrou nabídku květů, rostlin, bylinek, ale i ovoce či zeleniny

Dobrovolnické centrum hledá prostory. Pomůžete?

Dobrovolnické centrum hledá nové prostory pro své působení. Potřebujeme, na dobu zhruba 1 - 1,5 roku, zázemí pro doučování dětí ze sociálně znevýhodněného prostředí, které probíhá několikrát týdně.

Nabídka pracovního místa - pečovatel/ka Strání

Nabídka pracovního místa - pečovatl/ka Strání

V Azylovém domě oslavili Den matek

Akce konaná v pátek 10.5.2019 v Azylovém domě pro matky s dětmi  v tísni Uherský Brod  patří mezi větší a více slavnostnější  akce konané během roku v tomto zařízení.

Hledáme dobrovolníky pro sbírku potravin

V sobotu 18. května 2019, v době od  8:00 do 18:00 se v hypermarketu Tesco Uherský Brod uskuteční sbírka potravin na pomoc sociálně slabým v regionu.

Sbírka v Dolním Němčí na pomoc potřebným

V pátek 3. května 2019 se v prodejně Jednota v Dolním Němčí uskutečnila sbírka potravin a drogistického zboží s názvem „Ne každý má hody“, která je určena pro sociálně slabé obyvatele regionu.

Pozdrav z Říma od ředitele trnavské Charity

Ahoj priatelia,posielam Vám s manzelkou pozdrav z Rima od hrobky sv. Kozmu a Damiana syrskych lekarov.(prvych charitakov)

Červené mašle jako symbol podpory domácí péče vlají u Ministerstva zdravotnictví

Praha - Připnout červenou mašli na klopu a vyrazit do ulic. Za domácí zdravotní péči. Na 1. máje se hromadí před Ministerstvem zdravotnictví lidé s omašlenými kabáty a bundami. Pracovníci Charity z celé České republiky se sem sjeli, aby podpořili zdravotní sestry domácí péče, jejich pacienty a také tuto službu, která je nyní v ohrožení kvůli nespravedlivému systému ohodnocování, kterému pojišťovny říkají „regulace“.

Jakub Zborovský z Vrbice: Benefiční degustaci podporuji rád

Pan Jakub Zborovský, vinař ze vzdálené Vrbice (okres Břeclav). Byl jedním z několika desítek vinařů, kteří neváhali poskytnout svá vína uherskobrodské Charitě pro benefiční akci. Nutno připomenout, že tento zkušený vinař podporu Benefiční degustace přívlastkových vín podporuje pravidelně. I o důvodech této jeho podpory jsme hovořili v jeho vinařství.