SEČTENO. DO KASIČEK TŘÍ KRÁLŮ UŽ NEPŘISPĚJETE, ON-LINE ANO!
18. ledna 2022 Charita UB

SEČTENO. DO KASIČEK TŘÍ KRÁLŮ UŽ NEPŘISPĚJETE, ON-LINE ANO!

Hlavní část Tříkrálové sbírky je u konce. Lidé na Uherskobrodsku přispěli na pomoc potřebným celkovou částkou ve výši 1 583 850 Kč. V historii Tříkrálové sbírky na Uherskobrodsku se jedná o rekordní částku.

Lidé už koledníky sice v ulicích nepotkají, mohou však stále přispívat on-line (viz info níže).  „Ve velké většině obcích byl o koledování velký zájem. Zájem byl i mezi dárci  o čemž svědčí rekordní výtěžky v mnoha obcích,“ poznamenal František Bílek, hlavní koordinátor Tříkrálové sbírky na Uherskobrodsku. 
Jak dodal, překvapil ho zájem koledníků, a také to, že je lidé nedočkavě čekali. "Myslel jsem, že po roční pauze zájem opadne, ale bylo to spíš naopak. Například v Uherském Brodě vybrala nejvíce peněz skupinka koledníků, která procházela tamní Dům s pečovatelskou službou – lidé tam darovali přes 15 000 korun," připomněl František Bílek.
Děkujeme všem, kdo se do sbírky zapojili. Za všechny dárce a dobrovolníky sbírky bude na poděkování  ve farním kostele sloužena mše svatá 24.1. v 7 hodin.
V Uherském Brodě děkujeme Slováckým pekárnám z Uherského Brodu za svačinu pro koledníky.
Výsledky Tříkrálové sbírky na Uherskobrodsku můžete zhlédnout zde: 1901_2022_Trikralova sbirka_uherskobrodsko_2022.pdf

Další informace a výsledky letošní Tříkrálové sbírky najdete zde: https://www.trikralovasbirka.cz/vysledky/

Oleg Kapinus, pracovník pro PR a fundraising

PŘISPÍVAT DO TŘÍKRÁLOVÉ SBÍRKY MŮŽETE I NADÁLE ON-LINE! 

002617_05_058608