Rekonstrukce Charitního domu sv. Petra a Pavla byla úspěšně ukončena
3. prosince 2021 Charita UB

Rekonstrukce Charitního domu sv. Petra a Pavla byla úspěšně ukončena

Od konce září letošního roku probíhala v Charitním domě sv. Petra a Pavla rekonstrukce. Pracovalo se na opravě odpadů, elektřiny, výměně sanitárního zařízení a výměně kotle a bojleru. 

Ve dvou pokojích bylo nutné vyměnit podlahové rošty za nové. Ve společenské místnosti a několika pokojích bylo položeno nové linoleum. Proběhla výmalba celého objektu.
Na rekonstrukci se výrazně podíleli i zaměstnanci obce Slavkov a pracovnice Charitního domu sv. Petra a Pavla, kterým tímto děkujeme.
Velké poděkování za organizaci celé rekonstrukce patří také vedoucí Charitního domu sv. Petra a Pavla – paní Jaroslavě Guričové, starostovi obce Slavkov – Mgr. Liboru Švardalovi a také řediteli Charity Uherský Brod - Ing. Mgr. Petru Houšťovi, MBA.
Poděkování patří také všem firmám, které nám při náročné rekonstrukci vyšli vstříc a ochotně se přizpůsobili ztíženým organizačním podmínkám:

Malířství Jan Bruštík, Strání
Podlahářství Stejskal, Uherský Brod
Pavelka VTP, Vlčnov
ElektromaX, Dolní Němčí
Střechy Jurásek, Slavkov

Od 6. prosince se postupně vrací klienti z Léčebny následné péče v Uherském Brodě. Tímto děkujeme personálu LNP za péči, kterou našim klientům poskytli. Celý pracovní tým Charitního domu sv. Petra a Pavla se těší na společně strávené vánoční svátky. (Více fotografií z opravených prostor CHD Slavkov najdete na facebooku Charity Uherský Brod)

Martina Branná, DiS.,sociální pracovnice

IMG_0685  IMG_0689