POTRAVINOVOU SBÍRKOU MŮŽETE POMOCI POTŘEBNÝM
16. května 2022 Charita UB

POTRAVINOVOU SBÍRKOU MŮŽETE POMOCI POTŘEBNÝM

Chcete pomoci potřebným? Velmi bychom tuto Vaši pomoc uvítali!! A jak můžete pomoci? Ve dnech 19.-25.5. se v prodejnách Jednoty, na brodském Gymnáziu, Městském úřadu Uh. Brod a v některých základních školách v Uherském Brodě uskuteční potravinová sbírka. 

Pořádá ji Charita Uherský Brod. Sbírka je určena pro sociálně slabé regionu a pro uprchlíky z Ukrajiny. Lidé mohou do připravených boxů označených logem Charity Uherský Brod, vkládat trvanlivé potraviny a hygienické zboží. Uvítáme potraviny a zboží tohoto typu: těstoviny, rýže, olej, konzervy, paštiky, fazole, čočka, cukr, sardinky, pohanka, trvanlivá mléka, dětské přesnídávky, vlhčené ubrousky, pleny, zubní pasty a jiné.

Potravinovou pomoc můžete přinést také do Centra potravinové a materiální pomoci (CPMP) Charity Uherský Brod. CPMP najdete v budově Městské nemocnice s poliklinikou v Uherském Brodě. Kontakt na vedoucího Kamila Hodulíka: kamil.hodulik@uhbrod.charita.cz, tel.: 705 616 916. Před dovozem potravin je vhodné se domluvit s p. Hodulíkem telefonicky. Sbírku můžete podpořit také finančně, a to předáním hotovosti v účtárně ředitelství Charity Uherský Brod, Mariánské náměstí 13, a my potraviny za tyto prostředky nakoupíme.

Velmi děkujeme za Vaši pomoc potřebným!!!