Draci obsadili uherskobrodskou Hvězdárnu!
18. října 2021 Charita UB

Draci obsadili uherskobrodskou Hvězdárnu!

V sobotu 16.října se kolem uherskobrodské Hvězdárny vyrojilo několik poletujících draků, které krotili děti, maminky, tatínci i babičky a dědečkové. Počasí nám krásně přálo, bylo nejenom teplo a slunečno, ale také větrno, takže na obloze poletovala nezkrotná zebra hopsající tam a zpět, papírový drak na udici, modrá chobotnice či třepetající motýlek.

Byla to krásná podívaná! Ve vnitřních prostorách Hvězdárny si děti mohly vyrobit oplétané jablíčko s červíkem, ježka s jablíčkem nebo také hopsající veverku. A příjemné odpoledne jsme zakončili opékáním špekáčků, pro rodiče byl připraven svařák a pro děti čaj. Velmi děkujeme všem účastníkům podařené akce, dobrovolníkům za pomoc s organizací a také Hvězdárně Uherský Brod zas již tradiční spolupráci, díky které se Drakiáda právě na Hvězdárně může konat. Děkujeme! A za rok zase. (Více fotografií z akce najdete na facebooku Charity Uhedrský Brod)

Jana Haluzová

20211016_165756  20211016_151603