Česká zbrojovka Uherský Brod podpoří projekt Charity
9. července 2020 Charita UB

Česká zbrojovka Uherský Brod podpoří projekt Charity

Příspěvek na vybavení pro nové charitní Komunitní centrum v Uherském Brodě poskytne i Česká zbrojovka a.s. Ve středu 8. července obdržel ředitel Charity Uherský Brod Petr Houšť tento příslib od personálního a správního ředitele společnosti, pana Tomáše Stoszka.

Při setkání seznámil Petr Houšť pana Stoszka s novinkami brodské Charity, mezi které patří i plány na zprovoznění Komunitního centra. „Toto centrum umožní především setkávání rozličných skupin lidi, například nemocných a hendikepovaných se zdravými, seniorů s mladými lidmi, nabídne programy pro osamocené lidi, a podobně. Plánujeme i edukační programy, jako například kurzy práce na počítačích pro seniory, přednášky, volnočasové aktivity a mnohé další aktivity,“ přiblížil personálnímu a správnímu řediteli zbrojovky Petr Houšť, který připomněl, že nové Komunitní centrum zahájí provoz na počátku roku 2021.
Vedení České zbrojovky a.s. velmi děkujeme za vstřícnost a pochopení. Tato společnost pomáhá Charitě Uherský Brod opakovaně a k potřebám brodské Charity se staví vždy velmi vstřícně.

Oleg Kapinus, pracovník pro PR a fundraising,
Charita Uherský Brod