Databáze pomoci

Aktuální situace nás ve spolupráci se Zlínským krajem přivádí k potřebě předložit jednotné místo, na kterém mohou poskytovatelé nejen sociálních a zdravotních služeb zadávat své požadavky na pomoc se zajištěním péče o potřebné. Dobrovolníci, brigádníci i praktikanti si tak mohou v této Databázi nalézt uplatnění a místo, na kterém budou potřebnou a žádanou pomocí v této nelehké době. Předem velmi děkujeme za zapojení, vážíme si toho!

Organizace poptávající pomoc vyplní své požadavky do tohoto FORMULÁŘE. Až bude požadavek uspokojen, poptávku smažeme. Můžete však kdykoliv zadat novou nebo jich rovnou zadat více.

Chcete-li nabídnout svou pomoc a zapojit se jako dobrovolník, brigádník či praktikant, registrujte se prosím ZDE, případně kontaktujte osobu uvedenou v databázi níže u činnosti, která Vás zaujala.

V případě dotazů kontaktujte vedoucí Regionálního dobrovolnického centra Zlínského kraje Mgr. Janu Haluzovou (724 651 281, jana.haluzova@uhbrod.charita.cz) nebo Ing. Janu Petříkovou z Odboru sociálních věcí Krajského úřadu Zlínského kraje (577 043 335, jana.petrikova@kr-zlinsky.cz).