Vánoční dárky na Ukrajinu v Nivnici

Protože se nám minulý rok s klienty moc líbilo udělat radost dětem na Vánoce, rozhodli jsme se, že v tom budeme letos pokračovat

Vybrali jsme čtyři malé děti – dva dvouleté chlapce a dvě tříleté holčičky. Zvolili jsme však jinou taktiku k získání peněz. Minulý rok jsme vybírali dobrovolný příspěvek od klientů a od zaměstnanců, abychom společně mohli koupit dárky.

Letos už několik týdnů pracujeme společně s Misijním klubkem a vyrábíme drobnosti na vánoční jarmark. Vyrábíme věnečky z dřevěných koleček na dveře, svícny i různé ozdoby. Paní, která plete obvazy pro malomocné, napletla oblečky na pejsky, které také na jarmarku prodáme. Dále jsme se zúčastnili misijního koláče. Upekli jsme tři druhy buchet a už nějaké peníze vydělali. Také nás opět finančně  podpořili zaměstnanci i někteří klienti. Tento druh aktivity se klientům velmi líbí. Vidí za sebou kus práce a ví, že se vlastními silami podílejí na dobré věci.