Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Oceněný M. Navrátil: Dali jsme charitativní rozměr zapomenutému lidovému zvyku

Celých 19 let. Tak dlouho stojí v čele Tříkrálové sbírky – největší charitativní veřejné sbírky v ČR Marek Navrátil, koordinátor sbírky a ředitel Charity Konice.  Začátkem července jej za jeho dlouholetý přínos potřebným ocenila Česká biskupská konference. Pamětní medaili obdržel při Večeru lidí dobré vůle na Velehradě.

Výběrové řízení na obsazení pracovního místa: Vedoucí charitního domu ve Vlčnově

Výběrové řízení na obsazení pracovního místa: Zdravotní sestra

Výběrové řízení na obsazení pracovního místa: Pracovník/pracovnice v sociálních službách

Velkorysý sponzor opět brodské Charitě daroval paletu plen

Velkorysý dar poskytl v těchto dnech Oblastní charitě Uherský Brod zástupce jedné z pražských společností.

Pozvánka na Rock for česnek

Rock for cesnek 5_small.

Posezení klientů Pečovatelské služby Strání zpříjemní nový nábytek

Nad tím, jak zlepšit kvalitu bydlení klientů, přemýšlí pracovníci charitních a pečovatelských domů, ve kterých provozuje své služby Oblastní Charita Uherský Brod.

Výrobky Terapeutické dílny sv. Justiny na řadě kulturně-společenských akcí

V naší Terapeutické dílně sv. Justiny Uherský Brod klienti mimo jiné vyrábí různé praktické produkty.

Ohlédnutí za minulým rokem v Terapeutické dílně sv. Justiny Uherský Brod

Ke konci minulého roku se nám podařilo již po čtvrté zorganizovat promítání pro zdravotně postižené z Uherskobrodska. Jsme rádi, že jsme se setkali u příležitosti zhlédnutí  pěkného filmu Můj kamarád drak.

Blahopřání k životnímu jubileu

V letošním roce se na Charitním domě v Nivnici dožívá krásného životního jubilea pan Jan Bršlica, a to 85 let, a paní Anna Petříková, která slaví 80 let.