Kuchyně s jídelnou
Mariánské nám. 13
688 01  Uherský Brod

Vedoucí kuchyně s jídelnou:
Michal Fojtík
T:  572 630 648
M: 724 651 251
kuchyn@uhbrod.charita.cz

Stravu z kuchyně rozvážíme do všech charitních domů, které provozujeme a dále klientům, kteří mají zdravotní potíže nebo penzistům, kteří již nejsou schopni zajistit si stravování sami.
Službu poskytujeme celý kalendářní rok včetně svátků, a to nejen přímo v Uherském Brodě, ale i v okolních obcích. Vaříme nejen klasickou českou kuchyni, ale také jídla odpovídající požadavkům zdravé výživy pro seniory a lidi s potřebou dietní stravy. K přípravě pokrmů používáme čerstvé a kvalitní potraviny od regionálních výrobců.
Dlouhodobě spolupracujeme se středními odbornými učilišti v Uh. Hradišti. Učni těchto škol k nám pravidelně dochází na praxi do naší kuchyně. Někteří z nich u nás zůstali v pracovním poměru.
Zaměstnanci kuchyně se podílí i na zajišťování občerstvení charitních akcí, jako jsou například charitní ples, čaj o páté. V letních měsících zajišťujeme stravu i dětem na příměstských táborech při DDM.
Naše kuchyň je také zapojena do Integrovaného záchranného systému Zlínského kraje. Jsme připraveni 24 hodin denně poskytnout stravu jak příslušníkům Hasičského záchranného sboru zasahujících v mimořádných situacích (živelné pohromy, požáry, větší dopravní nehody a podobně), tak i ostatním spoluobčanům postiženým těmito událostmi.

Provozní doba výdejny jídla:
Po - Pá  11:00 - 13:00
So - Ne  11:00 - 12:00