Regály od firmy KREDIT Slavkov pomohou klientům i personálu PS Korytná

Společnost KREDIT, spol. s.r.o. Slavkov, v čele s jednatelem této společnosti, panem Jaroslavem Hulíkem, darovala v těchto dnech Pečovatelské službě Korytná, působící v korytňanském Domě s chráněnými byty, dva regály.

Pro pracovnice PS Korytná to byl dar mimořádně užitečný. „Jeden z regálů jsme využili pro umístění inkontinenčních pomůcek pro naše klienty. Do doby, než jsme tento regál získali, bylo nutné tyto pomůcky složitě a velmi pracně štosovat v krabicích. To vše bylo nutné navíc provádět v malých prostorách, což tuto činnost ještě více komplikovalo. Nyní můžeme pleny hned po dovozu vybalit z krabic, naskladnit do regálu do každé police dle velikosti. Máme díky tomu i dobrý přehled o uloženém materiálu a velké krabice plen nám projdou rukama jen při tom dovozu – při vybalení. Předtím jsme je při manipulaci museli přenášet opakovaně. Jsme proto za regály velmi vděční a moc za ně vedení firmy Kredit Slavkov děkujeme,“ poznamenala vedoucí Pečovatelské služby (dále jen PS) Korytná, paní Jitka Chvílová.

Druhý regál bude umístěný v altánu PS Korytná. „Naskládáme do něj věci, které občas používáme pro potřeby služby, tedy květináče, pytle s hlínou, kbelíky, pytle na odpad, dřevěné uhlí na gril a také část zásob plen,“ vysvětlila Jitka Chvílová.

Sluší se připomenout, že vedení společnosti KREDIT, spol. s.r.o. Slavkov, pomáhá Oblastní charitě Uherský Brod, pod kterou spadá i činnost PS Korytná, dlouhodobě a opakovaně. Za tuto pomoc klientům brodské Oblastní charity firmě KREDIT Slavkov velmi děkujeme!

Oleg Kapinus

Oblastní charita Uherský Brod