Majitel společnosti Welco se svými kolegy navštívili Terapeutickou dílnu sv. Justiny

Před nedávnem věnovala společnost Welco spol. s.r.o. Uherský Brod, prostředky na několik šicích strojů pro potřeby klientů brodské Terapeutické dílny sv. Justiny.

V úterý 28. listopadu navštívil majitel firmy Welco Ing. Robert Hnátek společně s několika svými zaměstnanci tuto terapeutickou dílnu, provozovanou uherskobrodskou Charitou, aby se seznámil nejen s její činností, ale především s klienty a pracovníky dílny.

Úvodního slova se ujal pan ředitel Oblastní charity Uherský Brod Ing. Mgr. Petr Houšť, MBA, a činnost dílny představila vedoucí služby Bc. Jana Boráková.

„Z příspěvku firmy Welco jsme pořídili dva šicí stroje a jeden overlock. Šitím se učí klienti pracovním návykům a můžeme jim tak nabídnout rozmanitější činnosti. Vstřícnosti firmy Welco spol. s r. o. si velmi vážíme a děkujeme za zájem, čas a finanční prostředky, které nám její představitelé věnovali,“ podotkla vedoucí Terapeutické dílny s. Justiny Jana Boráková.

Jana Boráková,

vedoucí Terapeutické dílny sv. Justiny Uh. Brod