Ředitel brodské Charity mezi třemi nejlepšími manažery v sociálních službách

Po nedávném ocenění vedoucí Charitní pečovatelské služby Terezie Fojtíkové, která uspěla v soutěži „Pracovník roku v sociálních službách Zlínského kraje“ míří do brodské Charity další pozitivní ohodnocení.

V úterý 7. listopadu totiž na Novoměstské radnici v Praze převzal cenu „Manažer roku 2017 v sociálních službách“, ředitel Oblastní charity Uherský Brod Petr Houšť. „Ocenění si velmi vážím, nicméně bych rád podotkl, že je ohodnocením práce všech mých kolegů z Charity. Mohl bych být sebelepším ředitelem, ale bez mých skvělých, ochotných a profesionálních pracovníků, by moje práce prakticky neměla žádný větší smysl,“ podotkl ředitel brodské Charity Petr Houšť.

Cenu vyhlašuje Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR a Diakonie ČCE za účelem ocenění sociálních pracovníků a pracovníků v sociálních službách působících ve všech druzích sociálních služeb v ČR.

Patronkou ocenění a hostem slavnosti byla herečka Hana Maciuchová, programem provázela herečka a moderátorka Táňa Fišerová. Projevy obou dam směrem k zúčastněným, a jejich postoje a vlídnost ještě více znásobily důstojnou atmosféru celé akce.

Petru Houšťovi přišel poblahopřát k úspěchu i poslanec poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a předseda Výboru pro evropské záležitosti Mgr. Ondřej Benešík.

Seznam oceněných ke zhlédnutí zde: http://www.apsscr.cz/narodni-cena/aktuality/3-oceneni-pracovnici-v-narodni-cene-socialnich-sluzeb-pecovatel-ka-roku-2017

Oleg Kapinus,

pracovník pro PR a fundraising