Pomoc rodinám shořelých domů poskytuje i brodská Charita

Pomoc rodinám shořelých domů ve Velkém Ořechově, nabídli ihned po nešťastné události pracovníci Oblastní charity Uherský Brod.

Oheň zachvátil dva domy v sobotu 8. dubna poté, co technická závada způsobila vznícení zaparkovaného automobilu v průjezdu jednoho z nich. Střecha nad hlavou shořela třem dospělým a stejnému počtu dětí.  „Rodinám jsme poskytli čisticí prostředky a potraviny z charitního Centra potravinové a materiální pomoci. Rádi bychom poprosili veřejnost o modlitbu za tyto dvě rodiny,“ podotkl František Bílek, vedoucí Centra potravinové a mediální pomoci v Uherském Brodě. Ten upřesnil, že s oběma rodinami spolupracují Charity z Uherského Brodu a Zlína.

Více informací: https://www.pozary.cz/clanek/159358-ve-velkem-orechove-horely-dva-domy-pri-pozaru-se-nadychalo-zplodin-sest-osob/

Sbírkové konto na pomoc rodinám z Velkého Ořechova postiženým požárem: http://www.velkyorechov.cz/2017/oznameni/pozar-dvou-rodinnych-domu-informace/