Na klienty Pečovatelské služby Strání mysleli i zástupci Nadace SYNOT

Tradiční ples Oblastní charity Uherský Brod ve Strání se uskuteční i díky podpoře řady sponzorů. Jedním z nich je Nadace SYNOT, která v těchto dnech na ples vyčlenila, v rámci kulturního grantu, část svých prostředků.

Jubilejní, 10. ples Oblastní charity Uh. Brod se uskuteční 10. února 2017 v rámci oslav 90. výročí vzniku Charity v Uherském Brodě, 25. výročí znovuobnovené činnosti Oblastní charity Uherský Brod v r. 1992 a 15. výročí  vzniku Pečovatelské služby Strání  a Domu s pečovatelskou službou ve Strání. „Výtěžek akce použijeme na podporu Pečovatelské služby Strání, konkrétně na zakoupení zdravotních a kompenzačních pomůcek pro klienty. V domě s pečovatelskou službou se personál stará o 32 klientů, navíc pod Pečovatelskou službu Strání spadají i obce Březová a Lopeník, kam pečovatelky ze Strání zajíždí. Celkem se tak pečovatelská služba Strání stará o 52 klientů. Jedná se o seniory, těžce nemocné a ležící klienty,“ připomněl ředitel Oblastní charity Uherský Brod Petr Houšť.

Oblastní charita Uherský Brod tímto velmi děkuje Nadaci SYNOT za jejich vstřícnost a pomoc vůči potřebným.

Oleg Kapinus

Pracovník pro PR a fundraising