Kluci Bobčíkovi v CHD Nivnice

Zimní čas nám do CHD Nivnice přijeli zkrátit kluci Bobčíkovi. Měli nás navštívit už mezi vánočními svátky, ale koncert byl, pro nemoc klientů, odvolán.

Martin a Ondřej Bobčíkovi jsou spolužáci mých dětí. Oba hrají a zpívají v Holúbku při Katolické základní škole v Uh. Brodě. Ondra hraje na housle a Martin na basu. Martin už je na střední škole a celý týden je na internátě, proto bylo těžké najít náhradní termín jejich koncertu. Protože jsou jarní prázdniny, posezení s nimi se mohlo uskutečnit. Klienti se na ně moc těšili.

Kluky v pondělí 13.2. dovezl tatínek. Jídelna už byla plná těšících se posluchačů. Ti, kteří nemohli opustit lůžko, chtěli aspoň nechat otevřené dveře dokořán, aby mohli poslouchat. Kluci vybalili basu a housle, sladili nástroje a mohlo se začít. První melodie patřila blížícímu se fašanku. Mohli jsme si i společně zazpívat. Kluci měli připravené texty s několika písničkami. Na konec zahráli na přání. Všichni byli moc spokojení.

Klukům děkujeme za to, že byli ochotní obětovat kus svého volného času, a že chtěli udělat radost starým a nemocným lidem.