Hvězda světové operní scény vystoupí ve Strání

Doslova husarský kousek se podařil vedení uherskobrodské Oblastní charity, když pro svou benefiční akci získala operní hvězdu světové velikosti, Adama Plachetku.

Benefiční akcí, která se uskuteční ve čtvrtek 17. května od 19. hodin na Zámečku ve Strání, chce brodská Charita podpořit činnost Pečovatelské služby Strání. Výtěžek koncertu poslouží k pořízení zdravotních a kompenzačních pomůcek pro klienty této služby. „Díky vstřícnosti pana Plachetky, zazpívá tento výjimečný zpěvák, bez nároku na honorář, mimo jiné, i několik slavných operních árií. Součástí akce bude i vystoupení tří straňanských hudebních uskupení, a to cimbálové muziky Strýci, ženského souboru Netáta a mužského pěveckého souboru S.E.N.,“ upřesnil ředitel Oblastní charity Uherský Brod a hlavní organizátor koncertu, Petr Houšť. Partnerem akce je obec Strání.

Zájemci se mohou o vstupenky prostřednictvím e-mailu eva.knechtlová@uhbrod.charita.cz, či dotazem na ředitele brodské Charity Petra Houště – tel. 602 706 376, e-mail petr.houst@uhbrod.charita.cz

Pozvánka ke stažení zde.

Oleg Kapinus,