Firma Kredit Slavkov opět vyšla vstříc brodské Charitě

Velkou vstřícnost projevilo vůči potřebám klientů Oblastní charity Uherský Brod vedení společnosti KREDIT, spol. s.r.o. Slavkov v čele s jednatelem společnosti Jaroslavem Hulíkem. „Od firmy Kredit jsme jako sponzorský dar obdrželi čtyři velké regály. Velmi za tuto pomoc děkujeme.  Jsme vděční za to, že zástupci firmy, podobně jako už několikrát v minulosti, vyslyšeli naši žádost o spolupráci,“ poznamenal ředitel Oblastní charity Uherský Brod.

Nové regály najdou uplatnění v Charitním domě sv. Petra a Pavla, kde se personál stará o dvanáct klientů. „Tyto regály nám velmi ochotně namontovali pracovníci dárcovské firmy. Zařízení využijeme především pro uskladnění inkontinenčních pomůcek. Pomoci zástupců firmy Kredit si velmi vážíme, podobné regály nám totiž v našem zařízení poměrně citelně chyběly,“ vysvětlila vedoucí Charitního domu sv. Petra a Pavla ve Slavkově Bohumila Grebíková.

Oleg Kapinus

Pracovník pro PR a fundraising