Díky Nadaci umění pro zdraví budou mít prostory DPS relaxační ráz

Oblastní charita Uherský Brod děkuje za udělení příspěvku Nadaci Umění pro zdraví, v rámci projektu "Výzdoba veřejných prostor charitativních zařízení". Příspěvek bude využitý na pořízení fotoobrazů paní Lenky Jarošové, které budou umístěny v Domě s pečovatelskou službou v Dolním Němčí. Tyto snímky přispějí nejen k výzdobě prostor tohoto zařízení, ale jsou především vítaným terapeutickým prvkem pro obyvatele domu. Cílem pořízení a umístění fotografií je navodit příjemnou a relaxační atmosféru v zařízení, které někteří z obyvatele opouští jen zřídka a jakýkoliv relaxační prvek je tak pro ně vítaným zpestřením jejich každodenního života.