Další výročí v CHD Nivnice

V pondělí 6.3.2017 oslavila své krásné 80. narozeniny naše další klientka. Je jí paní  Marie Hamšíková. Paní Hamšíková zde slavila už i 65.,70. a 75. narozeniny, protože byla první obyvatelkou charitního domu, po jeho otevření. Na charitním domě zažila střídání vedoucích, ředitele charity, personálu, rekonstrukci domu, úpravu zahrady, všechny klienty, kteří zde pobývali, změny starostů obce i vlád naší země.

Sama paní Hamšíková se však, zde v charitním domě, cítí jako doma. Má zde, podle jejích vlastních slov, všechno, co potřebuje – domov, péči a laskavost

Stále vzpomíná na ochotnou pomoc ze strany charity rodině jejího syna, když se jim narodila trojčata. Dnes už jsou dospělá a samostatná.

K přání pana ředitele se s chutí přidali i samotní klienti pod taktovkou paní Bartošové. Paní Bartošová přečetla pár milých slov na úvod a poté jsme společně zazpívali píseň, která se hodí nejen k narozeninám – Aby Vás Pán Bůh miloval, nebe dal, zdraví zachoval. Nic nežádáme, jenom to samé, aby Vás Pán Bůh miloval.

Proto, milá paní Hamšíková, vykročte do dalších spokojených let s přáním, aby Vás Pán Bůh miloval.