Charitní drakiáda

Letošní Drakiáda připadla na krásnou podzimní sobotu plnou slunce a ideálního větru pro pouštění draků. Pro příchozí bylo připraveno několik rukodělných stanovišť, kde si děti vyráběly papírové dráčky na špejli či kolíčku, javorového panáčka nebo také zvířátko z ruličky. Většinu času jsme všichni strávili venku na sluníčku, děti na louce před Hvězdárnou pouštěly své krásné draky, dospěláci buď pomáhali, nebo si u teplého čaje povídali. Pak jsme společně všichni opekli špekáčky, dopili čaj a příjemně unavení vyrazili do tepla svých domovů. Tímto velmi děkuji dobrovolnicím a dobrovolníkům, kteří zajistili hladký průběh celé akce, a také Hvězdárně Uherský Brod, která nám akci umožnila. Děkujeme!

Jana Haluzová