Azylový dům pro matky s dětmi v tísni děkuje

Hodně lidí před Vánocemi myslí na děti a snaží se jim připravit překvapení a krásnou vánoční atmosféru. Paní Iva Bedřichová, přešla od myšlenek k činům.

Stejně jako loni kontaktovala vedoucí Azylového domu pro matky s dětmi v tísni Uherský Brod paní Janu Juráskovou, aby zjistila, kolik dětí a v jakém věku bydlí v našem Azylovém domě. Na základě těchto informací paní Bedřichová spoluorganizovala projekt Krabice od bot, kde každé dítko z Azylového domu dostalo tu svou krabici plnou dárků. Na zorganizování opravdu štědrých Vánoc v Azylovém domě se podílela také Římskokatolická farnost Uherský Ostroh, která uspořádala spolu s Křesťanskou mateřskou školou sbírku hraček. Pro děti byl připraven nazdobený živý vánoční stromeček, který darovala společnost Lesy České republiky, proto nejen dětský úžas a radost, ale i živý stromeček se spoustou dárků provoněl Štědrý večer v Azylovém domě. Všem dárcům upřímně děkujeme.

Za celý tým Azylového domu Uherský Brod

Pavla Levitová, sociální pracovnice