Anketa poukázala na významné osobnosti, počiny i donátory brodské Charity

Oblastní charita Uherský Brod také letos na konci roku 2016 vyhlásila anketu, ve které její pracovníci oceňují práci svých kolegů. Slavnostní vyhlášení nejlepších pracovníků a osobností, které s brodskou charitou nezištně spolupracují, vyhlásilo vedené Charity na závěrečné poradě, která se konala ve Strání v pátek 16. prosince.

„Touto anketou upozorňujeme na to, že v naší Charitě pracují výjimeční lidé a že pořádáme každoročně velkou řadu prospěšných a zajímavých akcí pro potřebné. Tímto způsobem chceme také, kromě jiného, upozornit i na osobnosti, které s Charitou úzce spolupracují,“ vysvětlil ředitel Oblastní charity Uherský Brod Petr Houšť.

Výsledky ankety pro rok 2016

„PER OPTIME“ /nejlepší vedoucí pracovník/

Zdena Bartošová, Miroslava Havlíková, Martina Marečková, Bohumila Smutná

„PER BONUS“ /za významný přínos pro organizaci/