RNDr. Jan Mach

• Tel.: 491 610 342, 734 435 143

Organizace:

Seznam zařízení:

Mateřské centrum Slůně - ekonomický pracovník Charitní pečovatelská služba Červený Kostelec - ekonomický pracovník Charitní ošetřovatelská služba Červený Kostelec - ekonomický pracovník Háčko - ekonomický pracovník Charitní pečovatelská služba Hostinné - ekonomický pracovník Pro-Charitu s.r.o. - ekonomický pracovník Hospic Anežky České - ekonomický pracovník Mobilní Hospic Anežky České - ekonomický pracovník Ambulance paliativní péče - ekonomický pracovník

Seznam služeb:

Háčko, centru pro volný čas a vzdělávání - ekonomický pracovník Ubytování v Háčku - ekonomický pracovník Charitní pečovatelská služba - ekonomický pracovník Pro-Charitu s.r.o. - ekonomický pracovník Hospic Anežky České - ekonomický pracovník Ambulance paliativní péče - ekonomický pracovník Charitní pečovatelská služba Hostinné - ekonomický pracovník Charitní ošetřovatelská péče - ekonomický pracovník Mateřské centrum Slůně - ekonomický pracovník Mobilní Hospic Anežky České - ekonomický pracovník Domov svatého Josefa - ekonomický pracovník