středisko Hranice, Třída Čs.armády 211

Třída Čs. armády 211, Hranice, 753 01 Vedoucí zařízení: Bc. Markéta Hriníková - vedoucí služby, sociální pracovník, pracovník v sociálních službách

Seznam lidí:

Bc. Markéta Hriníková - vedoucí služby, sociální pracovník, pracovník v sociálních službách Ivana Ráczová - pracovník v sociálních službách Dagmar Mikšánková, DiS. - sociální pracovník Martin Malášek - pracovník sociálních služeb Eliška Formanová - vychovatel v mimoškolním zařízení Lenka Horváthová - vychovatel v mimoškolním zařízení Eva Hynčicová, DiS. - sociální pracovník, pracovník v sociálních službách - DPČ Ester Džurbanová - vychovatel v mimoškolním zařízení Martina Olšová, DiS. - vedoucí služby Ilona Stratilová - pracovník v sociálních službách Eva Hanáková - pracovník v sociálních službách Ludmila Knichalová - pracovník v sociálních službách Růžena Křepelková - pracovník v sociálních službách Jitka Viktorová - administrativní pracovník

Seznam služeb: