středisko Hranice, Purgešova 1399

• Tel.: 581 606 615, 731 619 883, 739 526 263

Charita Hranice

Seznam lidí:

Jan Hegar - ředitel Mgr. Lucie Reková - sociální pracovník Mgr. Terezie Vlčková - staniční sestra Bc. Barbora Silná - sociální pracovník Miroslava Těšíková - osobní asistentka Pavlína Cáhlíková - osobní asistentka DPČ Ivana Klingerová - zdravotní sestra Lenka Ležáková - uklizečka Jitka Těšíková - osobní asistentka DPČ Ľubica Greňová - osobní asistentka Jitka Viktorová - fundraiser Vlasta Bártová - osobní asistentka Lenka Čihalová - pomocný administrativní pracovník Lucie Kopecká - zdravotní sestra Zdenka Križanová - pečovatelka Markéta Machálková - osobní asistentka DPČ Marie Ježková - osobní asistentka Mgr. Kateřina Laurencie Kocourková - vedoucí služby Alena Zezulková - DPČ Berenika Kubicová - ekonom, personalista Kamila Růžičková - účetní, pokladní Jarmila Studená - účetní , pokladní, mzdová Jarmila Vacková - pracovník sociálních služeb Jana Kolářová - vrchní sestra Ivana Bartschová - pečovatelka Věra Koutná - pečovatelka Jiřina Janásková - pečovatelka Jitka Šnejdrlová - pečovatelka Jitka Sanetříková - pečovatelka Eliška Cíchová - osobní asistentka Danuše Šeděnková - osobní asistentka Eva Nováková - MD Ing. Bc. Radmila Andrýsková - pastorační pracovník Alena Pavelková - vedoucí služby Lenka Nováková - zdravotní sestra DPČ

Seznam služeb: