středisko Hranice, Purgešova 1399

Purgešova 1399, Hranice, 753 01 Vedoucí zařízení: Lucie Kopecká - vedoucí Pečovatelské služby Hranice
  • Tel.: 581 606 615, 731 619 883, 739 526 263

Charita Hranice

Seznam lidí:

Jan Hegar - ředitel Jana Jakubcová - osobní asistentka Mgr. Lucie Reková - sociální pracovník Bc. Barbora Silná - sociální pracovník Miroslava Těšíková - osobní asistentka Pavlína Cáhlíková - osobní asistentka DPČ Ivana Klingerová - zdravotní sestra Lenka Ležáková - uklizečka Jitka Těšíková - osobní asistentka DPČ Ľubica Greňová - osobní asistentka Vlasta Bártová - osobní asistentka Lenka Čihalová - pomocný administrativní pracovník Zdenka Križanová - pečovatelka Lenka Nováková - zdravotní sestra DPČ Mgr. Kateřina Laurencie Kocourková - vedoucí služby Alena Pavelková - vedoucí služby Ing. Bc. Radmila Andrýsková - pastorační pracovník Berenika Kubicová - ekonom, personalista Kamila Růžičková - účetní, pokladní Jarmila Studená - účetní , pokladní, mzdová Jarmila Vacková - pracovník sociálních služeb Jana Kolářová - vrchní sestra Ivana Bartschová - pečovatelka Jana Mlčáková - pečovatelka Jiřina Janásková - pečovatelka Jitka Šnejdrlová - pečovatelka Jitka Sanetříková - pečovatelka Eliška Cíchová - osobní asistentka Danuše Šeděnková - osobní asistentka Eva Nováková - MD Lucie Kopecká - vedoucí Pečovatelské služby Hranice

Seznam služeb: