středisko Hranice, Purgešova 1399

• Tel.: 581 606 615, 731 619 883, 739 526 263

Charita Hranice

Seznam lidí:

Jan Hegar - ředitel Mgr. Kateřina Laurencie Kocourková - vedoucí služby Milena Vinklárková - osobní asistentka Marie Ježková - osobní asistentka Pavla Smékalová, DiS. - staniční sestra Bc. Barbora Silná - sociální pracovník Miroslava Těšíková - osobní asistentka Andrea Absolonová - osobní asistentka Pavlína Cáhlíková - osobní asistentka DPČ Ivana Klingerová - zdravotní sestra Lenka Ležáková - uklizečka Jitka Těšíková - osobní asistentka DPČ Ľubica Greňová - osobní asistentka Libuše Málková - pracovník sociálních služeb Ivana Ráczová - pracovník sociálních služeb Ludmila Sedláčková - pracovník sociálních služeb Alena Zezulková - DPČ Alena Pavelková - vedoucí služby Ing. Bc. Radmila Andrýsková - pastorační pracovník Berenika Kubicová - ekonom, personalista Kamila Růžičková - účetní, pokladní Jarmila Studená - účetní , pokladní, mzdová Jarmila Vacková - pracovník sociálních služeb Jana Kolářová - vrchní sestra Ivana Bartschová - pečovatelka Věra Koutná - pečovatelka Jiřina Janásková - pečovatelka Jitka Šnejdrlová - pečovatelka Jitka Sanetříková - pečovatelka Bc. Petra Šustalová - vedoucí služby Eliška Cíchová - osobní asistentka Josefa Koutná - osobní asistentka Danuše Šeděnková - osobní asistentka Eva Nováková - MD Jitka Viktorová - fundraiser

Seznam služeb: