Dům pokojného stáří Bohuslavice

Bohuslavice E9, Bohuslavice, 798 56 Vedoucí zařízení: Mgr.Bc. Pavlína Pašová - vedoucí DPS Bohuslavice
  • Tel.: 582 383 505, 731 622 683

Podrobné informace o službě vč. tiskopisů naleznete ZDE.

Charita Konice

Seznam lidí:

Mgr. Marek Navrátil - ředitel Lesja Vychodilová - pracovník sociálních služeb Markéta Grulichová - pracovník sociálních služeb Mgr.Bc. Pavlína Pašová - vedoucí DPS Bohuslavice Eva Šišmová - vrchní sestra Martina Komárková, DiS. - sociální pracovník Markéta Sedláčková - administrativní pracovník Hana Motlová - ekonomický pracovník Jana Jahodová - zdravotní sestra Žaneta Dočkalová - kuchařka Hana Grenarová - kuchařka Lenka Spurná - zdravotnický pracovník Alena Koutná - pracovník sociálních služeb Jana Holubářová - pracovník sociálních služeb Eva Páleníková - pracovník sociálních služeb Lenka Mikešová - pracovník v sociálních službách Vlasta Mazánková - pracovník v sociálních službách Eva Procházková - pracovník v sociálních službách, uklízečka Jana Grulichová - uklízečka Ivana Chmelíková - uklízečka Miroslav Kellner - technický/provozní pracovník Josef Hrazdil - technický/provozní pracovník

Seznam služeb: