Domácí pečovatelská služba

Náměstí Míru 464, Uherské Hradiště, 686 01 Vedoucí zařízení: Chudíková Renata, Bc. - vedoucí zařízení,sociální pracovník

Seznam lidí:

Zimáková Lenka - pracovnice v sociálních službách Valová Taťána - pracovník v sociálních službách Trubelíková Pavlína - pracovník v sociálních službách Tichá Sylva - pracovník v sociálních službách Tauferová Lenka - pracovník v sociálních službách Taťáková Tereza - pracovník v sociálních službách Strejčková Jana - pracovník v sociálních službách Sluková Edita - pracovník v sociálních službách Slabý Milan - pracovník v sociálních službách Pšurná Marie - pracovník v sociálních službách Polášková Andrea - pracovník v sociálních službách Vašíčková Martina, Mgr. - sociální pracovnice Voglová Jitka - pracovník v sociálních službách Tománková Ivana - pracovnice v sociálních službách Špačková Magdaléna - pracovnice v sociálních službách Smělíková Michaela - pracovnice v sociálních službách Černá Karin, Mgr - sociální pracovnice Pijáčková Marie - pracovnice v sociálních službách Hanáčková Zdeňka - pracovnice v sociálních službách Mazůrková Jana - pracovnice v sociálních službách Mesarošová Erika - pracovnice v sociálních službách Hopperová Petra, Dis. - pracovník v sociálních službách Zerzáňová Marta, Mgr. - sociální pracovnice Podlasová Taťána - pracovník v sociálních službách Pešková Eva - pracovník v sociálních službách Čevorová Ludmila - pracovník v sociálních službách Čevelíčková Jana - pracovník v sociálních službách Bučková Pavlína - pracovník v sociálních službách Jankových Taťána - pracovnice v sociálních službách Pomykalová Marie - pracovnice v sociálních službách Ondruchová Eliška - pracovník v sociálních službách Chudíková Renata, Bc. - vedoucí zařízení,sociální pracovník Loutocká Marie - pracovník v sociálních službách Lapčíková Magdaléna - administrativní pracovník Čagánková Marie - pracovník v sociálních službách Dřínková Zdeňka - pracovník v sociálních službách Dvouletá Petra - pracovník v sociálních službách Kuželová Alena - administrativní pracovník Koňaříková Adéla - pracovník v sociálních službách Knotová Anna - pracovník v sociálních službách Kadlčíková Irena - pracovník v sociálních službách Josefíková Jitka - pracovník v sociálních službách Huňková Anna - pracovník v sociálních službách Hlavačková Helena - pracovník v sociálních službách Hanusová Hana - pracovník v sociálních službách Hanáková Erika - pracovník v sociálních službách Fridrichová Markéta - pracovník v sociálních službách Ludvíková Edita, Bc. - zástupce vedoucí, sociální pracovnice

Seznam služeb: