Charitní domov Hluk

Sokolská 1408, Hluk, 687 25 Sokolská 1408, 687 25 Hluk Vedoucí zařízení: Malůšková Eva, Mgr. - sociální pracovník

Seznam lidí:

Malůšková Eva, Mgr. - sociální pracovník Krsičková Anežka - rehabilitační zdravotní sestra Mgr. Paloušková Jana - supervizorka, dohodářka Sýkorová Martina - pomocnice Ježková Lenka - pracovnice v sociálních službách Petrášová Pavla - pracovnice v sociálních službách Skučková Alena - zdravotní sestra Matušková Anna - zdravotní sestra Kučerová Olga - pracovnice v sociálních službách Škopíková Petra - pomocnice Kotačka Jiří - údržbář Nemravová Anna - pomocnice Kristínová Eva - zdravotní sestra Pekarovičová Marie - pomocnice Jančářová-Šramhauserová Renata - vedoucí zdravotní sestra Ollari Piroska, Bc. - sociální pracovníce Malůšová Marie - pracovnice v sociálních službách Ondrová Božena - pracovnice v sociálních službách Nemravová Petra - pracovnice v sociálních službách Kadlčková Věra - pracovnice v sociálních službách Pomykalová Marie - pracovnice v sociálních službách Jankových Taťána - pracovnice v sociálních službách Mitáčková Jarmila - pracovnice v sociálních službách Pančíková Stanislava - aktivizační pracovnice Štěrbová Hedvika - pracovnice v sociálních službách Štipčáková Anna - pracovnice v sociálních službách

Seznam služeb: