Charitní domov Hluk

Sokolská 1408, Hluk, 687 25 Sokolská 1408, 687 25 Hluk Vedoucí zařízení: Malůšková Eva, Mgr. - sociální pracovník

Seznam lidí:

Malůšková Eva, Mgr. - sociální pracovník Kučerová Olga - pracovnice v sociálních službách Škopíková Petra - pomocnice Kotačka Jiří - údržbář Nemravová Anna - pomocnice Štipčáková Anna - pracovnice v sociálních službách Elbensteinerová Jarmila - pracovnice v sociálních službách Hanáčková Anna - pracovnice v sociálních službách Kandrnálová Jarmila - zdravotní sestra Nemravová Barbora - pracovnice v sociálních službách Sikorová Bronislava - aktivizační pracovnice Skučková Alena - zdravotní sestra Sýkorová Martina - pomocnice Jančářová-Šramhauserová Renata - vedoucí zdravotní sestra Ollari Piroska, Bc. - sociální pracovník Malůšová Marie - pomocnice Ondrová Božena - pracovnice v sociálních službách Nemravová Petra - zdravotní sestra Kadlčková Věra - pracovnice v sociálních službách Mitáčková Jarmila - pracovnice v sociálních službách Pančíková Stanislava - aktivizační pracovnice Pekarovičová Marie - pomocnice Krsičková Anežka - rehabilitační zdravotní sestra Žemlová Marie - pracovnice v sociálních službách

Seznam služeb: