Charita Vyškov - Dědice Náměstí Svobody 75/34

Náměstí Svobody 75/34, Vyškov, 682 01 Vedoucí zařízení: Petra Novotná - vedoucí zařízení

Seznam lidí:

RNDr. Jiří Sochor - personalista Eva Jandlová - pečovatelka Ing. Roman Celý - ředitel Ing. Zdeňka Horáková - administrativní pracovník Helena Procházková - ekonomický pracovník Mgr. Zbyněk Rumler - technický/provozní pracovník,IT pracovník Jitka Švejnohová - administrativní pracovník,zdravotnický pracovník,koordinátor Tříkrálové sbírky Andrea Zorková - zdravotnický pracovník Kamila Švecová - zdravotnický pracovník Alena Paldusová - pracovník sociálních služeb Bc. Štěpánka Bučková - pracovník sociálních služeb Petra Novotná - vedoucí zařízení Dana Vitulová, DiS. - pracovník sociálních služeb Veronika Konupková - pracovník sociálních služeb Hana Volešová - pracovník sociálních služeb Ivana Hlaváčková - pracovník sociálních služeb Vladimíra Měřínská - pracovník sociálních služeb Daniela Tomanová - zdravotnický pracovník Vlasta Podsedníková - zdravotnický pracovník Helena Kouřilová - pracovník sociálních služeb Jitka Švejnohová - administrativní pracovník,zdravotnický pracovník,koordinátor Tříkrálové sbírky Lenka Barabášová - pracovník sociálních služeb Mgr. Zbyněk Rumler - technický/provozní pracovník,IT pracovník Jitka Švejnohová - administrativní pracovník,zdravotnický pracovník,koordinátor Tříkrálové sbírky

Seznam služeb: