Charita Vyškov - Dědice Náměstí Svobody 75/34

Náměstí Svobody 75/34, Vyškov, 682 01 Vedoucí zařízení: Petra Novotná - vedoucí služby, pečovatelka

Seznam lidí:

Jitka Švejnohová - zdravotnický pracovník,pastorační asistentka,koordinátor Tříkrálové sbírky Ivana Hlaváčková - pečovatelka Barbora Klvačová - zdravotní sestra Veronika Konupková - pečovatelka Ing. Roman Celý - ředitel Petra Nollová - zdravotní sestra Ing. Zdeňka Horáková - projektová manažerka Jitka Švejnohová - zdravotnický pracovník,pastorační asistentka,koordinátor Tříkrálové sbírky Jitka Švejnohová - zdravotnický pracovník,pastorační asistentka,koordinátor Tříkrálové sbírky Vladimíra Měřínská - pečovatelka Helena Procházková - pokladní Petra Novotná - vedoucí služby, pečovatelka Daniela Tomanová - zdravotní sestra Lenka Barabášová - osobní asistentka Alena Paldusová - vedoucí osobní asistence, kontaktní osoba terénního týmu Dana Vitulová, DiS. - sociální pracovnice Eva Čiháčková - zdravotní sestra Zuzana Sedláčková - zdravotní sestra Vlasta Podsedníková - zdravotní sestra Kamila Švecová - zdravotní sestra, zástupce Andrea Zorková - vrchní sestra Helena Kouřilová - osobní asistentka

Seznam služeb: