Charita Kyjov

Palackého 194, Kyjov, 697 01 Vedoucí zařízení: Marek Pelikán - vedoucí Půjčovny kompenzačních pomůcek, Ing. Petra Goliášová - vedoucí Účtárny, Bc. Martin Boček - vedoucí Pečovatelské služby a Osobní asistence, Bc. Jarmila Švábová - vedoucí K-centra, Mgr. Karla Blahůšová - Sociální pracovník a vedoucí Občanské poradny, Věra Hofírková - vedoucí Svépomocné skupiny C-klub, Blažena Hanáková - vedoucí Domácí zdravotní péče a Domácího hospice David

Seznam lidí:

Marek Pelikán - vedoucí Půjčovny kompenzačních pomůcek Mgr. Lenka Bábíčková - Sociální pracovník Gustav Doležal, DiS. - sociální pracovník Ing. Petra Goliášová - vedoucí Účtárny Mgr. Eva Rubášová - adiktolog Lukáš Svoboda, DiS. - pracovník sociálních služeb Mgr. Blanka Kotíková - sociální pracovník Bc. Martin Boček - vedoucí Pečovatelské služby a Osobní asistence Bc. Jarmila Švábová - vedoucí K-centra Mgr. Karla Blahůšová - Sociální pracovník a vedoucí Občanské poradny Mgr. et Mgr. Jiří Bulíček - Sociální pracovník Bohumila Trávníková - ekonomický pracovník Ing. Vladimír Měchura - ředitel Věra Hofírková - vedoucí Svépomocné skupiny C-klub Blažena Hanáková - vedoucí Domácí zdravotní péče a Domácího hospice David Zdeněk Hochman - koordinátor Tříkrálové sbírky

Seznam služeb: